5 motive pentru care se merita sa folosesti uleiurile esentiale in cosmeticele naturale

Buna!
Astazi iti voi spune 5 motive pentru care se merita sa folosesti uleiurile esentiale in cosmeticele naturale:
1. Ofera vindecare! In momentul cand tu aplici un sampon natural pe scalp sau un ulei de corp dupa duş sau o crema pe ten, ele te ajuta sa ai o piele sanatoasa.
2. Parfum natural! Produsele de pe rafturile magazinelor fii sigur/a ca au parfumuri sintetice care dauneaza sanatatii cand sunt inhalate.
3. Sanatate si pe interior! De ex. cand folosesti un spray dezinfectant natural pentru maini sau anumite suprafete si tu inhalezi acele molecule , ele iti fac doar bine, creierului si plamanilor, pe langa sprayurile chimice, care distrug creierul si plamanii.
4. Aceste esente le poti avea acasa oricand in sticlute, chiar daca pe timp de iarna gradinile sunt goale. E foarte practic sa ai uleiurile esentiale acasa in sticlute, pentru ca ele se extrag vara cand plantele cresc, iar iarna gradinile sunt goale si nu gasesti vreo planta pe care sa o pui in cosmetice.
5. Le pot folosi si copii si batranii pentru ca sunt extracte naturale. Daca vrei sa faci un ulei de corp sau o crema cu vanilie, cacao, clementine, o poate folosi toata lumea, de la cel mai mic la cel mai mare.
Cum ti se pare, interesant?
Daca doresti sa inveti cum sa faci acasa produse cosmetice naturale incluzand si uleiurile esentiale, te invit la cursul “Uleiurile esentiale pentru frumusete” .
Inscrierile se pot face pe acest link:
Folosesti uleiurile esentiale in cosmetice? esti multumit/a?
Abea astept sa imi scrii!
Te astept cu drag!
Catalina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *