Care este puterea tamaduitoare a uleiurilor esentiale?

“Uleiurile esentiale contin forta vietii, inteligenta si energie vibrationala, care le dau puterea vindecatoare, atât de folositoare oamenilor.
Uleiurile esentiale sunt alcatuite din molecule mici, care penetreaza fiecare celula în parte coordonând astfel terapia de vindecare, la nivelul cel mai profund al corpului nostru. Ele difera de uleiurile grase pe care le folosim la gatit. Uleiurile grase sunt alcatuite din molecule mult prea mari care nu pot patrunde la nivel celular.
Beneficiile aduse de aceste uleiuri  se rasfrâng asupra fiecaruit aspect al fiintei noastre, fizic, emotional, mintal si spiritual.
Capacitatile de vindecare ale medicamentelor produse de om, nu se compara cu cele ale uleiurilor esentiale. produsele farmaceutice nu au forta vietii, inteligenta si energia vibrationala care se gasesc in uleiurile vindecatoare.
Medicamentele de sinteza care se prescriu au toate efectele seundare nedorite, administrate fiind potrivit sfatului medicului. Unele dintre aceste efecte secundare pot fi chiar mortale. Nici un medicament nu vindeca cu adevarat. Mai mult chiar, cand se iau mai multe medicamente odata, acestea pot intra in “conflict”. Se pot produce interactiuni periculoase. În fiecare an, zeci de mii de oameni mor din cauza unor medicamente ce le-au fost prescrise si nu din cauza unei supradoze sau a nerespectarii instructiunilor primite de la medic, ci pentru ca acele medicamente sunt extrem de periculoase. Din acest motiv, numai medicii licentiati au voie sa le prescrie. Intre timp, cei care sunt pe medicamentatie nu se vindeca. În schimb, se trezesc prinsi ca într-o capcana, ajungand dependenti pe viata de medicamente si de sistemul de sanatate”.

Dupa ce m-am casatorit, sotul meu lua medicamente. Odata avea gripa la stomac si asta se intampla in fiecare an, odata avea dureri de cap puternice de la inflamatia de la coloana, asa îi spusese doctorul, iar pentru aceasta lua niste tablete cu antibiotic, care le cumpara doar cu reteta. Dupa ce am inceput sa folosim uleiurile esentiale, nu a mai luat tablete, a disparut si acea gripa la stomac anuala, iar in timp aflasem ca acele tablete pentru dureri de cap erau foarte periculoase, blocau rinichii. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a luminat si am renuntat la ele si ca a creat plantele pentru vindecarea noastra.

“Comparati acest aspect al medicamentelor, cu uleiurile esentiale. Acestea nu au efecte secundare, oricum nu efecte secundare fatale. Uleiurile esentiale pot cu adevarat vindeca. Atunci cand se folosesc în amestecuri, ele actioneaza în armonie. Nu s-au înregistrat decese ca urmare a aplicarii corespunzatoare a unui ulei esential. Uleiurile sunt sigure.

Ideea este ca uleiurile esentiale sunt un dar de la Dumnezeu pentru noi copii Sai. Uleiurile sunt speciale. Sunt un dar mult timp ignorat si înteles gresit. A venit vremea sa indreptam aceste neintelegeri si sa folosim uleiurile in scopul pentru care le-a creat Dumnezeu”. Dr. Stewart

Cred ca acum îti dai seama cat de bine actioneaza uleiurile esentiale si cat de mare este diferenta dintre medicamente si uleiuri. Sper ca te-ai convins de beneficiile plantelor si ca doresti sa le implici si in viata ta, sa iti dea energie, forta si vitalitate întregului trup.

Catalina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *