Ce se întâmpla cand introducem uleiurile esentiale în cosmetice?

Buna dragii mei,
Astazi vreau sa va vorbesc despre efectele uleiurilor esentiale in cosmetice.
Multi fac greseala si adauga uleiurile in produsele lor cu chimice.
In ce fel de produse poti sa adaugi uleiurile esentiale?
Binenteles ca în produsele naturale.
In nici un caz in produse chimice!
Produsele chimice contin ingrediente care distrug efectul uleiurilor esentiale. Am mai spus in emailurile din zilele trecute ca produsele chimice usuca pielea si provoaca multe boli, la fel este si cu pasta de dinti si orice produs pe care il cumperi din comert.
Si eu cumpar din magazinele naturiste sampon de par sau pasta de dinti la copii, dar aleg sa fie cat mai naturala. Oricum un sampon chiar daca e natural tot are in el un conservant mai natural decat celelalte.
Daca pui uleiuri esentiale intr-o crema sau intr-un sampon plin de chimice, efectul nu va fi prea mare.
De aceea recomand sa faceti extra amestecuri pentru par si sa le folositi inainte de spalare. Puteti vedea videourile mele despre uleiurile esentiale pentru par:
In noul curs pentru frumusete, sunt diferite terapii pentru un par sanatos dar si pentru scalp.
Ca sa nu distrugi ingredientele (chimia) sau efectele uleiurilor esentiale pentru o anumita afectiune, iti recomand sa le introduci intr-un produs natural facut acasa sau cumparat din magazinele online sau cele naturiste, fie iti creezi pe loc un amestec pe care sa il folosesti.
Mie de obicei, imi place sa fac amestecurile proaspete.
Folosind uleiurile esentiale în amestecuri proaspete sau în produsele naturale, ele isi pastreaza efectele lor.
Ce efecte au uleiurile esentiale in creme, deodorante, sampon, ulei de corp, ulei de baie, balsam, etc… au efecte antivirale, antibacteriale, antifungice, expectorante, de regenerare, antiinflamatoare, s.a.m.d.
De aceea este important sa invatam cum sa folosim uleiurile esentiale in produsele cosmetice pentru sanatatea noastra. Este important cat folosim din uleiurile esentiale intr-o crema sau intr-un ulei de corp. Daca uleiurile esentiale nu sunt folosite cortect nu vei obtine ceea ce tu doresti si chiar iti poti face mai rau decat ai fost si anume iti poti irita pielea, pot aparea mancarimi, alergii si multe altele.
Pentru acest lucru am creat un curs unde poti invata cum sa iti creezi cosmeticele narurale acasa folosind picaturile de ulei esential pentru sanatatea ta.
Amestecurile sunt creata de mine, din experientele mele si ale altor aromaterapeuti si doctori cu specializare în aromaterapie din Austria, Germania si alte tari, cu experiente de zeci de ani.
Cine doreste sa invete il astept la curs!
Da un clik pe acest link ca sa vezi detaliile despre curs si înscriere:
Te astept!
Iti doresc o zi parfumata!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *