Hidrolat organic de floare de portocal – Aqua Citrus aurantium flos (hidrolat organic de neroli)

Hidrolat organic de floare de portocal – Aqua Citrus aurantium flos (hidrolat organic de neroli)

 

Buna!
Astazi vreau sa va vorbesc despre apa de neroli.
Apa din distilarea uleiului de neroli este un excelent produs de îngrijire pentru pielea sensibilă și iritată.
La fel ca hidrolatul de trandafir, poate fi folosit ca tonic facial.
Hidrolatul de neroli pur natural susține regenerarea pielii și are un efect de calmare și răcire a pielii. Îndepărtează căldura de iritațiile minore și contracarează umflarea.
Hidrolatul de floare de portocal de senzație provine din agricultura ecologică și este disponibil în cea mai bună calitate organică, fără adaos de alcool.
Datorită efectului său germicid în special, hidrolatul de flori de portocal bio este adesea folosit ca deodorant cu mare succes.
Parfumul fin are un efect antidepresiv și de îmbunătățire a stării de spirit.
Similar cu uleiul esențial de neroli, hidrolatul de neroli poate fi folosit și ca „spray de prim ajutor” pentru șoc, frică, durere și stres. 1-3 pulverizări pe față sau decolteu ajută deja la revenirea la sol.
Chiar și copiii care au tendința de a avea crize de furie, care sunt foarte neliniştiți și motivați, își pot recăpăta puțin mai mult calm și seninătate cu hidrolat de neroli (ca spray calmant sau pentru uz intern.
Pentru sugarii neliniștiți sau bebelușii care plâng, 1-2 linguri de hidrolat organic de floare de portocal fac adesea minuni ca aditiv pentru baie în apa de baie și ajută la somn liniștit.
Neroli este, de asemenea, un bun însotitor în timpul examenelor și a altor situații stresante, deoarece dă încredere în sine.
Ca componentă lichidă pentru produsele cosmetice de casă, hidrosolul organic de flori de portocal este unul dintre cele mai bune.
Hidrosolul de portocală este din agricultura ecologică și este ideal și pentru bucătăria aromată!
Bucătarii gurmanzi le place să folosească hidrolatul de neroli pentru a rafina mâncăruri precum biscuiți, băuturi, marțipan, deserturi cu ciocolată, salată de fructe și multe altele!
Lăsați-vă creativitatea să vă preia mintea și corpul!
Eu folosesc acest hidrolat de neroli pulverizat pe ten si in cosmetice sau in sprayul cu uleiuri pentru ten.
Voi cum il folositi?
Ti-a placut acest articol despre apa de neroli?
Doresti sa aflii mai multe despre aromaterapie si cum o poti include in cosmeticele naturale si în afectiunile pielii?
Te invit la cursul meu de aromaterapie pentru frumusetea pielii. In linkul de mai jos vei gasi toate informatiile de care ai nevoie:
Ne vedem la curs!
Catalina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *