Uleiul esential de magnolie

Denumire botanica: Magnolia champaca var. alba
Partea plantei folosita: floare
Familia de plante: familia Magnolia (Magnoliaceae)
Țara de origine: India
Obținere: Extracție
Sinonim: ulei de șampacă albă, ulei de șampacă, ulei de magnolie, ulei de floare de magnolie
Calitate: ulei esențial 100% natural
Diluare: ulei esențial pur
Miros: intens înflorit, dulce, feminin până la ușor acidulat

 

Uleiul esential de magnolie champaca var. alba are o vibrație foarte feminină și este capabil să trezească zeița din noi. Mirosul floral este greu, plin și senzual.

 

Magnolia se simte foarte confortabil în țările calde și, prin urmare, crește în principal în Asia. Arborele veșnic verde este adesea numit și arborele de lalele și înflorește din aprilie până în mai. Florile frumoase înseamnă har, frumusețe, dragoste, puritate și putere din adâncurile simbolismului florilor.

 

În Asia, florile sunt folosite în mod tradițional pentru ceremonii. O aplicație populară este, de exemplu, producerea unei ape parfumate. În acest scop, florile sunt puse în apă în Bali. Apa parfumată este apoi folosită pentru binecuvântare.

 

Sfat: Uleiul de Champaca se dezvoltă cel mai bine într-o doză blândă. Mirosul ne deschide și ne oferă lejeritate. Ori de câte ori ne simțim obosiți și epuizați, absolutul este un adevărat întineritor.

 

Champaka este asociat cu chakrele inimii și coroanei. Uleiul nostru de champaka conține aproximativ 13% eugenol (încălzitor, stimulator), aproximativ 11% benzoat de benzii (stimulant, afrodisiac) și alte ingrediente precum 1,8 cineol, linalol, benzoat de metil, nerolidol etc. Absolutul de Champaka este, de asemenea, folosit în aromă. pentru dureri fizice. Efectul este antibacterian, calmant, anticonvulsivant si favorizează producția de lapte.

 

Domenii de aplicare a uleiului de champaka la nivel fizic: durere cronică, stimularea producției de lapte, epuizare, pierderea libidoului, senzație de frig (mâini și picioare).

 

Domenii de aplicare pentru uleiul de champaka la nivel mental: pentru lipsa de scop, nervozitate, oboseală, apatie, probleme de feminitate, deznădejde, pentru sentimentul de a fi blocat.

 

Idee de rețetă: ulei de masaj partenerial
10 ml ulei de migdale
1 picatura de magnolie
2 picături de lemn de santal indian
4 picături de grapefruit

 

Atunci când este utilizat și dozat corect, nu se cunosc efecte secundare.

 

Sursa: feeling (Austria)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *