Uleiurile esentiale si durerile de spate

De data asta ma voi opri în dreptul a câtorva uleiuri esentiale foarte benefice pentru durerile de spate.

Am primit multe cereri pentru aceasta afectiune si m-am gândit sa scriu ceva despre acest lucru în speranta ca va va aduce alinare 🙂


Exista mai multe uleiuri pentru dureri. Fiecare este special deosebindu-se unul de celalalt prin chimia lui.


Durerile de spate sunt de mai multe feluri: dureri din cauza stresului, dureri din cauza muschilor încordati sau lovituri, etc.Pentru muschi încordati,  foarte bun poate fi uleiul esential de helichrysum care are în proportie de 38%-75% nerylacetat cu efect antispasmodic si îl puteti folosi împreuna cu un alt ulei sau alte uleiuri în combinatie, cum ar fi mandarine, lavanda, ylang ylang, etc.aplicat direct pe spate putin diluat sau pur. Inainte de a aplica, umeziti cu putina apa pentru deschiderea porilor.

Important e, ca tu sa stii cauza durerilor de spate ca sa poti folosi uleiul corect si sa elimini durerea.

Daca durerea este din cauza stresului, iti recomand sa faci un amestec antistres în difuzor timp de o ora: 1 pic vetiver, 2 pic lavanda, 3 pic portocale.

Pentru dureri puternice de muschi poti folosi piper negru, scortisoara, cuisoare, menta, ienupar, mandarine, wintergreen, dafin, lavanda, cajeput care contine în proportie de 35% a-Pinen (2-pinen) un ingredient chimic cu efect sedativ, antiseptic, antiviral, antibacterial.

 

Pentru dureri puternice de spate, poti alege 3-4 uleiuri din cele enumerate mai sus si sa pui cate 3 picaturi pe coloana, dupa fiecare ulei sa întinzi bine uleiul esential pana intra in piele, apoi pui din urmatorul.

Acest amestec se poate aplica si pe talpi. Pentru difuzor este prea mult.

Daca doresti sa faci un amestec pentru difuzor, poti amesteca 2 pic ienupar, 2 pic wintergreen, 2 pic menta.

Exista multe combinatii care se pot face, important este sa fie amestecate corect si cantitatea sa fie corecta, altfel orgenismul se popate da peste cap si nu se mai obtine ceea ce doriti.

Dupa ce folosesti aceste amestecuri, te rog scrie-mi cum te-a ajutat si ce rezultate ai avut.

Pentru a afla cum se amesteca corect uleiurile esentiale si cate picaturi este ideal sa folosesti pentru o afectiune, te invit la cursul meu online pentru a invata acest lucru.

Intra pe acest link pentru mai multe detalii despre curs si inscriere:

Curs de aromaterapie

M-as bucura sa citesc experienta ta cu aceste amestecuri.

Pana data viitoare,

zile parfumate!

Catalina

Leave a Comment

Your email address will not be published.