Despre produsele naturale – diferenta între a cumpara sau a face un produs

Am scris despre acest produs, nu de a face vreo reclama si nici de a-l vinde, chiar nici eu nu l-am cumparat sau folosit.
Vroiam sa vedeti o diferenta la pret între un produs natural, un amestec de uleiuri vegetale si esentiale la 30 ml cu un pret foarte mare.
Da asa se vand produsele acestea pe toate paginile. Pretul este bun avand in vedere toate etapele pana ajunge un produs pe piata.
Eu personal nu cumpar produsele pe care le aplic pe ten, poate odata la 2,3 ani cumpar unul ca sa mai schimb produsul meu facut acasa 100% natural si nu ma costa atatea zeci de euro pentru 30 ml.
Daca faceti acasa un astfel de produs natural fara nici un conservant, nu va va costa mai mult de 10€ si are aceleasi efecte 100%.
Important este sa stii ce fel de uleiuri vegetale sa folosesti pentru tenul tau (uscat, normal, gras) si ce fel de uleiuri esentiale doresti sa folosesti pentru un ten sanatos (efect relaxant pentru un ten stresat sau efect regenerant pentru un ten ridat sau pentru diferite probleme: acnee, paralizie faciala, dureri musculare, iritatii, etc.).
Un alt aspect foarte important este cantitatea 🙂. Aici multi spun ca uleiurile esentiale nu functioneaza ( tocmai din cauza, pentru ca au folosit gresit cantitatea uleiurilor esentiale).
Daca nu ai cunostinte in acest domeniu sau te simti nesigur dorind sa creezi un produs 100% natural pentru tine sau un membru al familiei, un serum pentru ten sau un ulei de corp sau alte produse naturale, poti învata din cursul meu “Uleiurile esentiale pentru frumusete” cantitatile corecte pentru crearea unui produs natural.
Daca doresti sa parcurgi acest curs, vei putea oricand sa il parcugi de acasa, online, oricand doresti. Toate cele 4 înregistrari sunt salvate, inclusiv retetele si toate informatiile celor 4 module in format pdf le veti primi, iar la sfarsit certificatul de participare.
Mai multe informatii despre acest curs veti putea gasi pe acest link:
Pentru înscriere la curs si nelamuriri imi puteti scrie pe adresa de email catalinam17@yahoo.com si va voi raspunde.
O seara parfumata!
Catalina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *