James si uleiul de Helichrysum

Buna si bine te-am gasit!

Poate acum aflii pentru prima oara despre minunatele uleiuri esentiale care au fost uitate, ele având o istorie atat de frumoasa.

Iar daca esti hotarat/a sa mergi mai departe sa cunosti mai adânc ce pot face aceste uleiuri, am sa îti povestesc o realizare cu uleiurile esentiale.

În rolul pricipal este baiatul meu James în vârsta de 14 ani.

Era iunie 2019. Într-o dimineata îmi arata James gâtul. Avea o umflatura mare cât o nuca, pe partea stânga. Daca te uiti atent în poza se vede.

L-am întrebat daca s-a lovit sau l-a lovit la scoala cineva. Nu sa batut cu nimeni. Mi-a spus ca jucase fotbal si sa întors brusc si a simtit ceva la gât. De fapt umflatura ia aparut peste noapte. Avea o vena sparta, iar umflatura era un hematom mare si sânge.

Dar pâna sa aflam noi ce e acolo, mi-au trecut milioane de gânduri prin cap.

Eu nu sunt doctor si nu pot sa spun un diagnostic. Asa ca a trebuit sa facem controale. Doctorul de casa ne-a facut trimitere la o clinica. Acolo era fata lui, doctorita. Nu a fost sigura ce este, dar ne-a linistit spunând ca e ceva moale si ca nu e tumoare pentru ca atunci era tare. Dar umflatura se putea misca si ca vede ca e lichid. Ok. Ea ne-a trimis la spital, sectia chirurgie, spunând ca va fi operat.

Eu îmi ziceam ca nu vreau operatie. Mi-au ramas întiparite în minte momentele când am vazut-o pe mama pe patul de spital la doua ore dupa ce decedase, era cu tuburi la rinichi si ma gândeam ca la o operatie doctorii pot face orice ca sa iasa în interesul lor. Ramasesem cu ganduri deloc bune de atunci.

Poate spui, dar tu esti în Germania si acolo doctorii nu fac asa ceva. Nu stiu. Dar nu ma mai pot baza pe ei decat pe Dumnezeu. Eu ca om fac tot ce pot si de unde nu mai pot, face Dumnezeu 🙂 Si pentru ca în acest caz am procedat asa, am reusit!!

La chirurgie doctorita a spus ca nu vrea sa îl bage în operatie si ca va încerca o alta cale. Ia bagat o seringa în gât, în umflatura, fara anestezie (James nu a schitat nimic, asa a fost el dintotdeauna) si a  extras 5 ml de sânge. Apoi a pus un pansament mare si la fixat bine pe gât astfel încat sa nu se mai formeze sânge înauntru, asa se gândea ea. Ne-a spus sa venim la control a doua zi.

A doua zi se adunase sânge si a mai extras 2 ml. A spus ca nu va mai lua sânge pentru ca atunci se va forma la loc. A mai ramas hematonul cu umpic de sânge. De la marimea unei nuci, s-a micsorat la jumatate.
Nici nu stiu la câte m-am gândit si cum timp de doua saptamâni îmi tremura inima în mine.

Îmi era mila de James ca îmi spunea ca nu mai vrea la doctor, pentru ca îi bagase acea seringa mare si lunga si groasa în gât, groaznic!

Astfel ca l-am motivat sa faca cura cu uleiuri si  cu vitamina C ca sa nu ajungem înapoi la spital. Când  facea compresele cu apa de helichrysum, îmi spunea: “mama, compresa chiar ajuta, am vazut ca umflatura sa facut mai mica”.

Mi-am facut multe griji în acea perioada pentru doctorii spuneau ca nu stiu ce e, ca vad lichid, apoi ia extras sange dar iar sa umflat, apoi spunea ca e hematom, dar nu ia facut la chirurgie nici un control la aparate. Nimic nu era sigur. Doar ne-a spus ca daca se umfla din nou sa venim la spital. Urasc spitalele!!
Mesajul doctoritel la ultimul control: “hematomul va fi transporat singur de catre corp în decurs de patru luni”. Ok, m-am gândit.

M-am dus acasa, si am început sa îi fac aromaterapie.
Aromaterapia lucreaza si cu uleiuri vegetale si hidrolate (ape florale).
Stiam ca uleiul de Helichrysum e nr. 1 pentru dizolvarea hematomului.

Am avut apa de helichrysum cu care i-am facut comprese zilnic.

  • Apoi a facut cura cu ulei vegetal de chimen negru (nigella sativa).
  • Capsule cu ulei esential de helichrysum.
  • vitamina C
În doua luni i s-a miscorat hematomul si era cât o bobita de piper. A facut doua luni pauza, apoi am reluat compresele si capsulele pentru înca cateva saptamani. Astazi James nu mai are nimic.
Asta a fost misiunea mea, mai ales ca mama, sa îl ajut sa se vindece.
Am primit o pace si o implinire sufleteasca ca sa rezolvat totul cu bine. Nu a fost nevoie sa mai facem drumuri prin spitale.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *